8 C
București
luni, 19 aprilie 2021 - 5:34

Geoană a stat la “coada dreptății” ca să voteze

Senatorul PSD Mircea Geoană a votat, duminică, la Dăbuleni, unde candidează pentru cel de-al treilea mandat, şi a stat la coadă cel puţin 15 minute pentru a-și exprima opțiunea electorală. El a spus a stat “la coada dreptăţii” şi că speră ca după aceste alegeri “să se mai risipească din fricile care îi bântuie pe foarte mulţi români”.

Geoană a votat la secţia numărul 200 din localitatea doljeană Dăbuleni, unde a venit însoţit doar de primarul localităţii, Nicolae Drăgoi.

“Stăm la coada dreptăţii şi sper să fie o zi care să mai risipească din fricile, deznădejdile şi de multe ori resemnarea care îi bântuie pe foarte mulţi dintre români, olteni, pe cei de aici, din Dăbuleni, sau din sudul ţării”, a spus Mircea Geoană în timp ce aştepta la coadă să voteze. El a fost votantul cu numărul 298 în secţia 200 de la Dăbuleni.

La ieşirea de la urne, Geoană a spus că a votat cu un amestec de speranţă şi îngrijorare: “Votez cu speranţa ca România să o ducă mai bine şi cu îngrijorarea pentru că anii care vor urma vor fi complicaţi. Am votat cu gândul la cei foarte mulţi, cu probleme, necazuri, cu speranţele făcute praf de ani de zile de atâta sărăcie”.

R.D.