19.8 C
București
luni, 2 octombrie 2023 - 14:30
No menu items!

Generali, chestori de poliţie şi ofiţeri SPP avansaţi de Ziua Naţională

spot_img

Preşedintele Klaus Iohannis a înaintat în gradmai mulţi ofiţeri din cadrul MApN , MAI şi SPP, ca semn al susţinerii proiectului de modernizare a acestor instituţii.

În cadrul ceremoniei de la Palatul Cotroceni, organizată cu ocazia Zilei Naţionale, au fost înaintaţi în următorul grad generali şi chestori de poliţie în activitate şi le-a fost acordat gradul de general de brigadă şi chestor de poliţie unor colonei, comandori şi comisari şef de poliţie. Propunerile au fost făcute de MApN, MAI şi SPP.

Şeful statului a spus că demersul vine în sprijinul modernizării acestor instituţii importante din domeniul securităţii naţionale şi că reprezentanţii acestor instituţii sunt chemaţi să răspundă unor provocări complexe, iar „societatea are aşteptări mari” de la ei.

politie toba cotroceni

Aveţi datoria să analizaţi cu luciditate ce funcţionează şi ce lipseşte, unde este nevoie de un plus de coordonare pentru a creşte eficienţa şi performanţa instituţiilor dumneavoastră. Am încredere că veţi fi la înălţimea cerinţelor şi misiunilor ce vă sunt încredinţate.

Klaus Iohannis