18.4 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 17:56

Gariela Firea: PSD se întărește cu noi parlamentari

spot_img

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, luni seara, că PSD se întărește și că Liviu Dragnea a asigurat, deja, șapte transferuri în Parlament, după plecările din PSD spre partidul lui Victor Ponta.

Firea a declarat, la România TV, că e posibiul ca numărul parlamentarilor care vin la PSD să fie mai mare. În plus, ea a anunțat, din calitatea de vicepreședinte al PSD, că pe 9 iunie va fi organizat un miting de susținere a Guvernului și a partidului în București, dar și în țară.

„Traversăm un episod mai neplăcut în istoria noastră, dar nu e o dramă. Din informațiile pe care le dețin, mai mulți parlamentari ai mai multor fomațiuni au semnat adeziuni în fața președintelui Liviu Dragnea. Eu știu că vin 7 parlamentari, e posibil să fie mai mulți. Vom avea, în continuare, majoritate parlamentară. Foștii noștri colegi dau apă la moară Opoziției și sunt alături de cei care au contestat măsurile bune luate de noi, prin programul de guvernare.Pe 9 iunie vom organiza, în București și în toată țara, un miting de susținere a Guvernului Viorica Dăncilă. Avem susținerea Parlamentară. Vrem să ne manifestăm liber, democratic, ca să aratăm că avem susținere socială. Nu se pune problema ca majoritatea parlamentară să intre în situație de colaps. Ne-am luat măsurile necesare”, a spus Gabriela Firea, vicepreședinte al PSD și președinte al PSD București-Ilfov.

Valriu Motoc