26.1 C
București
joi, 8 iunie 2023 - 15:41
No menu items!

GALERIE FOTO/VIDEO Tatăl lui Abi Talent, reținut pentru proxenetism, iar concubina lui pentru magie

spot_img

Polițiștii din Buzău l-au reținut pe tatăl lui Abi Talent pentru proxenetism și pe concubina acestuia pentru că ar fi luat bani ca ghicitoare, în cadrul unei acțiuni de destructurare a unei rețele care ar fi înlesnit și încurajat practicarea prostituției de către mai multe tinere, pe teritoriul mai multor state europene.

Polițiștii din Buzău au reținut 4 persoane, printre care și tatăl lui Abi Talent, care a mai fost condamnat pentru proxenetism și liberat înainte de termen, pentru bună purtare.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – 2022, doi bărbați din municipiul Buzău, în vârstă de 40 şi 45 de ani, ar fi desfășurat activități de proxenetism, prin înlesnirea și încurajarea practicării prostituției de către tinere, pe teritoriul mai multor state europene, obţinând, în acest fel, foloase materiale, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Și concubina tatălui lui Abi Talent a fost reținută.

De asemenea, în urma materialului probator administrat, a reieşit că, în perioada 2017-2021, două femei, în vârstă de 47 şi 39 de ani, ar fi înşelat mai multe persoane, prin inducerea în eroare a acestora, cu privire la faptul că ar deține puteri supranaturale, prin care ar putea să rezolve problemele personale ale persoanelor vătămate, mai spun polițiștii.

Poliția susține că foloasele pe care și le-ar însușit ilegal cele 4 persoane reținute sunt în valoare de peste 1 milion de lei. Au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, 3 autoturisme de lux, 24 de telefoane mobile, 21.710 lei, un laptop, 1.310 lire sterline, 850 de euro, înscrisuri și documente, medii de stocare, dar și bunuri susceptibile a face obiectul activității infracționale.

M. Nedelcu