24.4 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023 - 19:58
No menu items!

Galerie foto. Sfârșit tragic pentru o polițistă. Tânăra, de 22 de ani, a fost împuşcată în cap de un pedofil, în curtea unei şcoli

spot_img

O tânără polițistă de patrulare a fost ucisă, iar partenerul ei a fost rănit, în timpul unei operațiuni de reținere a unui bărbat care ademenea copii și le arăta părțile intime în fața unei școli din Cernăuți, scrie cotidianul regional ucrainean Galka.

Taisia Tatarin și colegul ei de echipaj, au fost trimiși după un apel de urgență la o școală din Cernăuți, unde se reclama că un bărbat molestează copiii și se dezbracă în fața lor.

Ajunși acolo, cei doi polițiști au fost întâmpinați cu focuri de armă de suspect, iar Taisia, conform presei ucrainene, a murit împușcată în cap. Colegul ei a fost și el rănit.

Bărbatul care a tras cinci focuri asupra polițiștilor a fugit apoi și după mai puțin de o oră a fost la rândul lui împușcat de forțele speciale ucrainene.

A murit la câteva minute după ce fusese capturat. El avea 53 de ani și era originar din Crimeea, dar locuia în regiunea Jitomir, a informat poliția.

Taisia Tatarin avea 22 de ani și lucra de 2 ani în Poliția Cernăuți.