26.4 C
București
marți, 6 iunie 2023 - 15:24
No menu items!

GALERIE FOTO Imagini impresionante cu sportivele din Indonezia. Acasă, le așteaptă daruri pe viață pentru aurul câștigat

spot_img

Apriyani Rahayu şi Greysia Polii au impresionat o lume întreaga cu emoția  și bucuria de a urca pe prima treaptă a podiumului la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ele au cucerit medaliile de aur în proba de dublu feminin la badminton. Surpriza mare vine de acasă unde a început o adevărată competițe între oamenii de afaceri de a le oferi sportivelor daruri pe viață pentru reușita de la Jocurile Olimpice.

Printre cadouri, Apriyani va deveni proprietara unei suprafeţe de teren şi a cinci vaci, oferite de autorităţile districtului Konawe, de pe Insula Sulawesi, de unde este sportiva.

Apriyani şi colega sa, Greysia, vor împărţi un premiu financiar de 5 milioane de rupii indoneziene (aproape 300.000 de euro) şi fiecare dintre ele va primi un apartament de la un dezvoltator imobiliar.

De asemenea, o firmă de telefonia mobilă le va acorda aparate şi abonamente toată viaţa, iar o altă societate a anunţat că au asigurate abonamente la ce reviste îşi doresc.

Bucuria produsă de cucerierea medaliilor i-a determinat pe proprietarii unei cafenele din capitala Jakarta să le promită cafea cât trăiesc, scrie Digi Sport.

GALERIE FOTO

C.D.