1.6 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 13:08
No menu items!

Gala Globurilor de Aur 2015 va avea loc pe 11 ianuarie

spot_img

Nominalizările vor fi anunțate pe 11 decembrie, cu exact o lună înainte de festivitatea de premiere

Cea de-a 72-a ediţie a galei de decernare a Globurilor de Aur va avea loc pe 11 ianuarie 2015, a anunţat marţi Hollywood Foreign Press Association (HFPA), organizaţia care decernează aceste trofee. Reprezentanţii HFPA vor anunţa nominalizările pe 11 decembrie, cu exact o lună înainte de festivitatea de premiere, informează screendaily.com.

Termenul limită pentru înscrierea producţiilor de cinema şi televiziune propuse spre nominalizare la Globurile de Aur 2015 este 31 octombrie. Cabinetul Ernst & Young va expedia către membrii HFPA buletinele cu producţiile şi artiştii nominalizaţi până pe 26 noiembrie, iar aceştia trebuie să îşi expedieze voturile până pe 8 decembrie.

Producţiile propuse spre nominalizare trebuie să aibă premiera până pe 3 decembrie.

După anunţarea nominalizărilor, buletinele de vot pentru desemnarea câştigătorilor vor fi expediate membrilor HFPA până pe 22 decembrie, iar aceştia vor trebui să îşi expedieze voturile până pe 7 ianuarie 2015.

Globurile de Aur 2015 vor fi înmânate cu doar câteva zile înainte de anunţarea nominalizărilor la premiile Oscar, pe 15 ianuarie 2015. Gala de decernare a premiilor Oscar, evenimentul care încheie sezonul premiilor de la Hollywood, va avea loc pe 22 februarie.

Gala Golden Globes Awards din 2014, produsă de Dick Clark Productions în colaborare cu HFPA, a avut cea mai mare audienţă din ultimii 10 ani.

 D.M.