10.1 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 7:49

Galați: Persoanele cu venituri reduse primesc peşte de Florii

spot_img

Galați: Persoanele cu venituri reduse primesc peşte de Florii
foto: vanzaripeste.ro

Cei aproximativ 800 de asistaţi ai Cantinei de Ajutor Social au primit, în afara alimentelor obişnuite pentru cele trei zile de la final de săptămână, şi un kilogram de macrou pentru a sărbători Floriile.

”Astfel şi asistaţii din Galaţi vor putea respecta tradiţia creştină în Duminica Floriilor, când este dezlegare la peşte”, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Primăriei Galați, Mihai Costache.

Săptămâna viitoare, luni şi marţi, persoanele cu venituri reduse vor primi din partea Primăriei Galaţi, tot de la Cantina de Ajutor Social, pachete alimentare pentru următoarele şase zile (perioada 1-6 mai), care conţin şi produse tradiţionale de Paşte: ouă, cozonac, dulciuri.

Pachetele vor mai conţine şi carne tocată, carne de pui, conserve cu legume, brânză, preparate din carne, mazăre şi cartofi.

“Pachetele sunt destinate celor aproape 800 de beneficiari ai Cantinei de Ajutor Social, în cea mai mare parte copii, care se adaugă celor peste 1.000 de gălăţeni care vor primi ajutorul de urgenţă sub forma tichetelor în valoare de 100 lei pentru achiziţionarea de produse alimentare pentru masa de Paşte”, a adăugat Mihai Costache.

A.V.