3 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 4:27
No menu items!

Gabriela Firea susține că proiectele pe care Nicușor Dan le vrea finanțate de guvern nu sunt eligibile: El nu a citit, dar se va plânge că nu e ajutat

spot_img

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, îl acuză pe actualul edil Nicușor Dan că vrea să finanțeze prin programul guvernamental Anghel Saligny proiecte care nu sunt eligibile prin acest program. Firea susţine că Municipiul Bucureşti nu se încadrează la proiecte din PNDL.

 

Prim-vicepre;edintele PSD Gabriela Firea îl acuză pe primarul general că se laudă cu o serie de proiecte, dar uită să menţioneze că acelea sunt documente pregătite de echipele foştilor primari.

„Dl Nicuşor a primit o listă cu proiectele pe care le-a găsit prietena domnului Orban, Mădălina Hristu, noul director de investiţii al PMB, prin sertare, pregătite de foştii primari şi echipele lor, şi acum se laudă că sunt proiecte lor proprii, iniţiative nemaiîntâlnite, idei geniale, ieşite din minţile lor de oengişti!”

În goana după imagine şi acţiuni înşelătoare, spune Gabriela Firea, primarul general şi echipa sa de “profesionişti” nu au avut curiozitatea să citească ce proiecte sunt eligibile pentru finanţare în fostul program PNDL, actualmente Anghel Saligny.

„Acolo scrie negru pe alb că fondurile se aprobă pentru lucrări de apă, canalizare, drumuri, poduri, podeţe etc în continuare sau care au studii de fezabilitate. Se încadrează în posibila finanţare proiectele de mai mici dimensiuni, gestionate de cele 6 sectoare ale Capitalei. Nu şi Municipiul Bucuresti, pentru infrastructura mare. Deci nu se încadrează Primăria Capitalei. Este neeligibilă. Nicuşor nu a citit, dar se va plânge că nu e ajutat. O face deja cu mult talent. Impostorii îşi interpretează bine rolul”, mai scrie Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

Cei 21 de consilierii generali social-democrați au decis să nu participe la şedinţa Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

În cadrul şedinţei extraordinare de luni, toate cele 37 de cereri de  finanţare pentru proiecte prin Programul Naţional „Anghel Saligny” au fost aprobate de consilierii CGMB.

Dalia Constantin