Gabriela Firea: Suntem pentru menținerea coaliției și a Guvernului. Problema este legată de managementul politic al lui Liviu Dragnea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, înainte de a intra în ședința Comitetului Executiv al PSD, că, în cazul în care Liviu Dragnea nu-și dă demisia, oricum s-a câștigat ceva și anume că s-a ajuns la concluzia potrivit căreia lucrurile nu merg în direcția bună.

Primarul Capitalei a făcut și o glumă, înainte de a intra în sala în care se ține ședința CEx. „Am venit cu pistoale de jucărie de la copiii mei, ca să-i le arăt domnului Dragnea și să-i demonstrăm că suntem pașnici”, a spus Firea.

Primarul a precizat că s-au încercat discuții la nivel politic. „Am încercat doi ani de zile toate modalitățile. Lucrurile s-au acutizat în ultimele șase luni, din cauza blocajului domnului Dragnea. Suntem pentru menținerea coaliției și a Guvernului condus de Viorica Dăncilă. Noi nu vrem să punem în pericol guvernarea. Vom demonstra că sunt simple vorbe acelea potrivit cărora suntem cu domnul Iohannis sau cu Opoziția”, a spus Firea.

Ea a subliniat că sunt miniștri pe care Dragnea nu-i mai vrea. „De exemplu, ministrul justiției îl irită pe domnul Dragnea. Păi dacă am ajuns la execuții publice, la linșaj, nu cred că suntem pe un drum bun”, a spus primarul Capitalei.

Întrebată dacă grupul de susținători ai scrisorii, Gabriela Firea a spus că „oricum s-a câștigat ceva, chiar și matematic și anume că am ajuns la concluzia că lucrurile nu merg în direcția bună în ce privește managementul lui Liviu Dragnea”. „Poate înțelege și el ceva din atsa. Dacă nu, va fi rău țării”, a spus vicepreședintele PSD.

Ea a încheiat spunând că ar fi o propunere „să cerem demisia întregii conduceri a PSD, dar noi nu știm nici care e ordinea de zi”.

Valeriu Motoc

NICIUN COMENTARIU