0.1 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 10:29
No menu items!

Gabriela Firea: Niște șmecherași ajunși în funcții prea înalte, comparativ cu statura lor profesională și morală! Nemernicie “de dreapta”!

spot_img

Prim vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a reacţionat în termeni destul de duri cu privire la declaraţia directorului Termoenergetica potrivit căreia „pentru spălat există soluţia de boiler electric care costă câteva sute de lei”.

„Dacă nu este demis urgent, înseamnă că asta e politica nouă față de cetățeni! Acest domn impertinent, care îi umilește pe bucureșteni, este membru PNL sectorul 1. Se numește Claudiu Crețu și a fost uns de Nicușor Dan director peste instituția care trebuie să asigure apă caldă și căldură. Nu numai că nu și-au respectat promisiunea din campania electorală, de a avea agent termic pe 28 septembrie, dacă va fi ales primar Nicușor Dan, dar nici nu sunt în stare să înlocuiască țevile vechi, să facă revizii în timp util, să rezolve avarii urgent, dacă tot s-au cocoțat în astfel de funcții cu maximă răspundere!”, a scris în postarea pe Facebook, fostul primar Gabriela Firea.

Gabriela Firea a adăugat că „acest penelist Crețu, prieten cu Orban, a fost și director la Elcen, pe timpul premierului Ludovic Orban. Adică instituția din subordinea guvernului care nu și-a modernizat CET-urile și din cauza căreia sunt mari pierderi pe rețeaua de termoficare – pierderi suportate tot de către bucureșteni!

Cu astfel de oameni fără scrupule în poziții cheie, nici nu este de mirare că în București e un dezastru din toate punctele de vedere!”

În ceea ce îl priveşte pe actualul primar, Gabriela Firea spune că acesta „își consumă timpul și se răfuiește prin instanțe, ca pe timpul când era ong-ist, cu te miri cine. Asta e treaba lui de primar? Sunt instituții ale statului! A fost ales să rezolve probleme : termoficare, transport, spitale, investiții, poluare, curățenie, persoane vulnerabile.  Toate sunt înghețate!  Cred că omul nu a aflat că este primar!”

Emanuel Stan