0.1 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 9:33
No menu items!

Gabriela Firea, infectată cu COVID, la trei săptămâni după doza 3

spot_img

Gabriela Firea a anunțat, miercuri, că este bolnavă de COVID-19, deși în urmă cu trei săptămâni a făcut a treia doză de vaccin.

”Deși, chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze: soțul, mama, apropiații, dar acum suntem pozitivi”, a scris Firea pe Facebook.

Fostul primar al Capitalei a precizat că are o formă ușoară a bolii:”Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare, dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja. Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri. Și sunt împotriva constrângerilor abuzive”.

Așa că vicepreședintele PSD va absenta “motivat” de la dezbaterea și votul de astăzi, din Parlament asupra programului guvernamental și listei miniștrilor premierului desemnat Dacian Cioloș, însă a transmis un mesaj, menționând că toți cei care au fost timp de 2 ani la putere merită o bilă neagră.

“Ce-aș fi spus azi de la tribuna Parlamentului, dacă puteam participa la ședința comună? Că este mare păcat pentru eforturile făcute anul trecut de către toți românii, în lupta cu pandemia. Că s-a compromis aproape toată munca, pentru două luni de vară în care nimeni, dar nimeni dintre cei care aveau puterea deciziei nu a pregătit valul 4. Se știa că vine.

Peste tot în lume s-au luat măsuri, s-au făcut stocuri de medicamente – și pentru spitale, pentru formele severe, și pentru farmacii, accesibile bolnavilor cu forme ușoare și medii -, s-au dotat secțiile ATI, s-au făcut campanii de explicare a vaccinării, a fost o muncă de echipă : guvernanți-cetățeni, care acum dă roade. Puține îmbolnăviri, puține cazuri grave.

Noi suntem din nou fruntași în topurile negative, pentru că am avut a vară de inconștiență politică și administrativă!”, a afirmat  Firea.

                                                                                                                  Adina Silav