3.9 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 10:23
No menu items!

Gabriela Firea, despre tarifele cerute de Nicușor Dan:”Încarcă facturile oamenilor cărora oricum nu le livrează nici apă, nici căldură”

spot_img

Prim vicepreşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a transmis, vineri, că primarul Nicușor Dan vrea ca facturile să crească cu 75%, de la 1 decembrie, după ce i-a lăsat pe bucureșteni fără apă caldă și căldură. “Așa își respectă promisiunile din campanie Primarul Pinocchio!”, a spus Firea.

Gabriela Firea a precizat că, după un an în care apa caldă și căldura mai mult au lipsit din casele oamenilor, Nicușor Dan își arată adevărata competență.  

“Facturi uriașe în Capitală! Nicușor Dan “are grijă de bucureșteni”, așa cum a promis în campanie! În “Noul București”, primarul general solicită ca factura plătită pentru căldură și apă caldă, de către locuitorii Capitalei, să crească cu 75%, de la 1 decembrie!”, a scris Firea pe Facebook.

Prim vicepreşedintele PSD Bucureşti a arătat că în următoarea ședință de Consiliu General, programată pe 26 noiembrie, Nicușor Dan va cere consilierilor să voteze majorarea tarifului plătit de populație până la 280 lei/Gcal.

“Adică, în decembrie, pentru un apartament cu 3 camere, 3 persoane, creșterea va fi de la 200 lei la 344 de lei, iar pentru 2 camere, 2 persoane creșterea va fi de la 159 lei la 273 lei!”, a explicat Firea.

Iar, această majorare vine după ce Nicușor Dan a trimis târziu și greșit cererea prin care PMB solicita ajutor pentru încălzire de la Guvern.

Potrivit proiectului de Hotărâre a Consiliului General al Municipiului București inițiat de primarul general, Nicușor Dan, bucureștenii urmează să plătească aproape 280 de lei/Gigacalorie până pe 12 ianuarie și peste 317 lei / Gigacalorie începând cu 13 ianuarie față de 164 de lei acum.

                                                                                                               Adina Silav