11.3 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 21:47

Gabriela Firea, despre ancheta DNA la Poliția Locală: “Noi primim săptămânal cel puţin două adrese de la DNA”

spot_img

Primarul General al Capitalei a reacționat dur, luni dimineață, după ce un consilier municipal al PNL a anunţat că DNA a început o anchetă din cauza unei achiziţii de maşini de deszăpezire. Este vorba, de fapt, despre una dintre zecile de solicitări pe care DNA le face, spune Gabriela Firea. Iar de data aceasta este vorba despre Poliţia Locală, şi nu despre Primăria Generală, aşa cum anunţase consilierul liberal Ciprian Ciucu.  

Cum Poliția Locală a Municipiului București este o direcție în cadrul PMB, da, putem spune că este la PMB. E vorba despre câteva achiziții și despre cum s-a desfașurat <<examenul>> pentru ocuparea funcției de director în cadrul Direcției de Siguranță și Ordine Publică publică din cadrul Poliției“, a scris Ciucu pe Facebook. 
 
Foarte interesant este faptul că eu am aflat azi dimineaţă (luni dimineață – n.r.) dintr-o postare a unui consilier general PNL – deoarece cu asta se ocupă de fapt opoziţia în Consiliul General. Nu am ştiut, pentru că, probabil, această adresă a DNA a fost trimisă direct la Poliţia Locală. M-am informat şi eu înainte să vin, a fost transmisă miercurea trecută, pe 7 martie. Probabil că toţi am fost ocupaţi cu ziua de 8 Martie şi nu am fost informată. (…)Noi primim săptămânal cel puţin două adrese – şi nu de acum, de la preluarea mandatului – din partea acestei instituţii sau a altora care se ocupă cu anchetarea diferitelor situaţii şi noi am răspuns prompt, chiar mai devreme decât termenul limită, care figura pe respectivele adrese, tuturor întrebărilor. Este vorba de precizări care ni se solicită pentru contracte încheiate acum zece ani, opt-nouă ani, şase-şapte ani, (…) şi de pe timpul nostru“, a precizat primarul general, la sediul PSD.
 
R.D.