14.8 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 23:19

Gabriela Firea a semnat pentru referendumul de demitere a lui Clotilde Armand: Anunțul anchetatorilor se tot amână

spot_img

Gabriela Firea, senator şi preşedintele organizaţiei PSD Bucureşti, a semnat miercuri pentru referendumul de demitere a primarului sectorului 1 Clotilde Armand. Ea a precizat că principalul motiv a fost dezinteresul edilului faţă de cetăţeni sectorului 1, timp de aproape un an.

Am tot aşteptat un anunţ oficial din partea anchetatorilor privind frauda de la sectorul 1, dar acesta se amână.. se tot amână…viaţa oamenilor din Bucureşti se trăieşte azi, aici, nu putem amână la nesfârşit acţiunile concrete pentru ei! Nu ne permitem!

E un dezastru administrativ tot ceea ce se întâmplă la sectorul 1! Aşa că azi am semnat pe lista de semnături necesare organizării Referendumului pentru demiterea primarului sectorului 1. Principalul motiv este dezinteresul fata de cetăţeni! Felul în care arată acum sectorul, la 10 luni de mandat! Lipsa de finanţare pentru spitale, dezinteresul pentru scoli, mizeria, mirosurile pestilenţiale, gropile, şobolanii, ţânţarii, parcurile abandonate, problemele cu apa calda la centrala administrata de primăria sectorului 1.

Un om ajuns primar prin fraudă care, în plus, îşi bate zilnic joc de bucureşteni, inventând diverse poveşti şi războaie! Doamna în cauză se luptă, de fapt, cu cetăţenii sectorului 1! Cu viaţa lor a carei calitate a scăzut!!Restul e propagandă!

De peste 20 de ani am buletin de Bucureşti – sectorul 1. Ce se întâmplă acum, este fară precedent! Capitala Capitalei, sectorul cu cele mai multe ambasade, teatre, muzee, instituţii publice, obiective turistice – Sectorul 1-, este în paragina!”, a scris Gabriela Firea, miercuri pe pagina sa de Facebook.

Ea i-a invitat pe bucureşteni să semneze pentru referendumul de demitere a primarului sectorului 1. „Îi invit pe cetăţenii sectorului 1 să vină să semneze în număr cât mai mare pentru demiterea primarului incompetent şi cocoţat în funcţie prin furt!”.

Bucureştenii din sectorul 1 care doresc să semneze pentru referendum o pot face la Sediul PSD Bucureşti şi la sediul organizației PSD sector 1 – strada Ion Ionescu de la Brad, nr 1, sector 1.

Emanuel Stan