24.4 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023 - 19:42
No menu items!

Gabriel Oprea vinde vila în care a petrecut cu Kovesi și Maior, în celebra sufragerie, în 2009. FOTOGALERIE

spot_img

Proaspătul vicepreședinte al PSD, Gabriel Oprea, fost vicepremier și fostă gazdă a întâlnirii de taină, din 2009, a reprezentanților instituțiilor de forță, în noaptea alegerilor prezidențiale, își vinde vila în care a găzduit petrecerea, în celebra sufragerie.

Anunțul postat pe câteva site-uri de imobiliare începe cu “Vilă superbă în Cotroceni” și include prețul de 1.799.999 euro, scrie Rise Project.

Imobilul aparține lui Gabriel Oprea (fost vicepremier și ministru la Interne & Apărare) și a fost construit în 2006 pe strada Robert Koch. Are trei niveluri și 11 camere.

GALERIE FOTO AICI

Aici este centrul locativ al scandalului “Sufrageria”, un atac împotriva DNA, declanșat de presa apropiată PSD și inflamat politic prin înființarea unei comisii parlamentare de anchetă care să mențină impactul media, scrie Rise Project.

Intriga a plecat de la o cină privată care a avut loc acasă la Oprea, pe 6 decembrie 2009, în ziua celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale de atunci. 

Au participat George Maior (fostul director SRI), Florian Coldea (prim-adjunctul lui Maior), Vasile Dâncu (fost vicepremier PSD), Laura Codruța Kovesi (fosta șefă DNA), Neculai Onțanu (fost primar sectorul 2) și Anghel Iordănescu.

Gabriel Oprea a cumpărat vila pe 24 aprilie 2006,  de la antrenorul de fotbal Ioan Andone, cu 450.000 de euro. A extins-o intre timp.

Andrei Tudor