12.8 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 12:25

Gabriel Oprea: Victor Ponta, singurul candidat la prezidențiale pe care UNPR îl va susține

spot_img

Președintele UNPR a precizat că formațiunea a obținut deja, la nivel național, câteva sute de mii de semnături în susținerea candidaturii lui Victor Ponta la Președinție

Oprea_MAI_SZ

Președintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, marți, că “Victor Ponta, prim-ministru și președintele PSD, este singurul candidat pe care UNPR îl va susține pentru președinția României“.

Potrivit lui Oprea, citat într-un comunicat de presă al UNPR, formațiunea a lansat o campanie de strângere a un milion de semnături pentru candidatura premierului Victor Ponta la cea mai înaltă funcție în statul român. “Până la acest moment, UNPR a obținut deja, la nivel național, sute de mii de semnături”, a spus președintele UNPR.

În ceea ce privește o posibilă candidatură a domnului Mircea Geoană, nu putem spune decât că noi nu am crezut nici în 2009 că domnia sa va reuși să câștige alegerile prezidențiale. România are nevoie de un președinte orientat spre viitor, un președinte puternic, hotărât, curajos. De aceea, credem cu tărie că Victor Ponta va fi președintele tuturor românilor.

Gabriel Oprea
președinte UNPR, vicepremier, ministru al afacerilor interne

R.D.