16.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 15:02

Gabriel Oprea: UNPR va merge cu toată deschiderea la consultările de la Cotroceni

spot_img

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat că UNPR va merge la consultările de la Palatul Cotroceni „cu toată deschiderea”, iar din delegaţie vor face parte şase membri

Oprea_MAI_SZ

Luni, mergem la consultări, la Cotroceni, mergem cu toată deschiderea, o delegație de șase colegi, UNPR este deschis, în actualul context de securitate, pentru orice proiect național adevărat pe care îl prezintă fie președintele României, fie orice formațiune politică din România.

 Gabriel Oprea, președinte UNPR

Gabriel Oprea a vorbit şi despre proiectele pe care le susține la nivel național, în domeniile securității naționale, sănătății, agriculturii, administrației publice și în domeniul social.

Avem trei proiecte la care ținem: taxarea marilor averi — ne-au lipsit anul trecut două voturi, este un proiect care se poate implementa pe o durată de 2-5 ani, este un proiect de solidaritate, susținut de 85% din populație; al doilea proiect este votul pentru tinerii de 16 ani și al treilea, o lege sută la sută a UNPR, primul job pentru tineri, după ce termină școala, statul să sprijine societățile comerciale pentru angajarea tinerilor ca ei să nu mai plece în străinătate.

Gabriel Oprea, preşedintele UNPR

Gabriel Oprea a reafirmat atât sprijinul pentru guvernul actual, cât și pentru președintele României. Viceprim-ministrul pentru securitate națională a mai spus că UNPR sărbătorește, la 1 Mai, 5 ani de existență politică, printr-o manifestare în Piața Obor, din București.

M. Nedelcu