Gabriel Oprea: UNPR susține total Guvernul Ponta. Progresiștii nu dărâmă guverne

Președintele UNPR a ținut să facă precizări cu privire la intențiile PNL de a forma o majoritate în Parlament pentru moțiunea de cenzură

Oprea_Ponta_guvern
Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a reiterat, sâmbătă, la Sinaia, că formațiunea pe care o conduce susține „total” guvernul condus de Victor Ponta în calitate de premier și de președinte al PSD. Vicepremierul pentru securitate națională a subliniat că progresiștii sunt „oameni serioși” care nu „dărâmă” guvernele din care fac parte.
Declarația lui Gabriel Oprea vine la scurt timp după ce copreședintele PNL Vasile Blaga a afirmat că se vor purta discuții cu alte formațiuni pentru crearea unei majorități în Parlament în vederea susținerii moțiunii de cenzură împotriva actualului Guvern. Președintele PNL, Victor Pontam, a precizat, la Sinaia, că moțiunea de cenzură anunțată de opoziție nu are șanse cu un PSD și o coaliție unite.
Gabriel Oprea a spus că, în cadrul întâlnirii cu parlamentarii și președinții organizațiilor județene, care a avut loc la Sinaia, s-a reafirmat unitatea proiectului politic al UNPR, bazat pe interesul național.
Cu Vasile Blaga sunt prieten, a fost ministru de Interne, suntem prieteni, este un om foarte serios. Nu m-am întâlnit cu domnul Vasile Blaga. Pe de altă parte, noi am răspuns la această întrebare. Un guvern condus de Victor Ponta, în calitate de prim-ministru și de președinte al PSD, noi îl susținem total. A fost o întâlnire foarte bună, s-a reafirmat unitatea proiectului nostru politic, un proiect politic simplu, se bazează pe interesul național. Am asigurat, UNPR vorbesc stabilitatea economică și politică a României în ultimii cinci ani. Suntem oameni serioși, nu dărâmăm guvernele din care facem parte
Gabriel Oprea
președintele UNPR
Valeriu Motoc

NICIUN COMENTARIU