23 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021 - 22:31

Gabriel Oprea: Sunt convins că vom avea sprijinul Parlamentului pentru noua lege a pensiilor militare

spot_img

Vicepremierul pentru securitate națională s-a întâlnit vineri cu reprezentanții Asociației cadrelor militare în rezervă și retragere “Alexandru Ioan Cuza”

Oprea_Jandarmerie_bilant

Vicepremierul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne Gabriel Oprea, le-a transmis vineri reprezentanților Asociației cadrelor militare în rezervă și retragere “Alexandru Ioan Cuza” că, în acest moment, se lucrează, la nivelul Guvernului, la o nouă lege privind pensiile militare. “Am spus că atunci când toate părțile sunt de acord – membrii asociației, sindicate -, cand cad foarte clar asupra tuturor amendamentelor, vom veni în Parlamentul României și sunt convins că vom avea sprijinul celor două Camere”, a subliniat Gabriel Oprea.

Vicepremierul pentru securitate națională a mai arătat că, indiferent de culoarea politică, parlamentarii români respectă militarii. “Am rezolvat multe probleme cu parlamentarii (legate de situația militarilor – n.r.), indiferent de partide politice”, a completat Gabriel Oprea.

Este important pentru militarii din toate sectoarele că sunt respectați pe stradă, pe scara de bloc. Oamenii vin cu încredere si au încredere în militari. Este foarte bine pentru România și pentru societatea românească că respectă haina militară.

Gabriel Oprea
vicepremier pentru securitate națională, ministru al afacerilor interne

Vicepremierul pentru securitate națională a mai adăugat că “este foarte important ca administrația să ajute militarii, rezerviștii, văduvele de razboi, ai căror soți au căzut la datorie, să îi ajute pe copiii militarilor”.

R.D.