21.4 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 17:14

Gabriel Oprea: Românii au nevoie de stabilitate, de seriozitate, de proiecte pentru țară duse la bun sfârșit

spot_img

Președintele UNPR, vicepremierul pentru securitate națională Gabriel Oprea, a participat vineri la reuniunea  zonală a Uniunii Naționale pentru Progresul Româniein din  regiunea  II  Sud-Est,  care  s-a  desfășurat  la  Focșani,  județul Vrancea

Gabi_Oprea_SZ

Președintele UNPR Gabriel Oprea a participat vineri, la reuniunea zonală a Uniunii Naționale pentru Progresul României, din regiunea II Sud-Est, care s-a desfășurat la Focșani, județul Vrancea. La reuniune au fost prezenți, de asemenea, președinții organizațiilor județene din Brăila, Vrancea, Galați, Tulcea, Constanța, Buzău, precum și parlamentarii UNPR din această regiune.

Reprezentanții UNPR au precizat, într-un comunicat de presă, că discuțiile au vizat activitatea organizațiilor din regiunea II Sud-Est, în contextul  obiectivului UNPR de a avea 1.000.000 de membri până la alegerile de anul viitor.

Sunt convins că putem îndeplini acest obiectiv. Românii au nevoie de stabilitate, de seriozitate, de proiecte pentru țară duse la bun sfârșit. Suntem al treilea partid parlamentar din România, avem 52 de parlamentari, am contribuit, în ultimii 5 ani, la asigurarea stabilității politice și economice. Îi invităm alături de noi pe toți cei care iubesc România și doresc stabilitate, seriozitate, competență și un viitor mai bun pentru țara lor. Așteptăm toți românii adevărați să vină la UNPR.

O altă temă pe agenda întâlnirii s-a referit la promovarea inițiativelor legislative ale UNPR: programul “Primul loc de muncă”, introducerea votului de la 16 ani, taxa de solidaritate. S-a discutat, de asemenea, despre necesitatea alocării  a minimum 2% din PIB pentru Armată, despre pensiile militare și despre statutul soldaților și gradaților profesioniști – proiecte susținute sau inițiate de UNPR.

Tot vineri, președintele Uniunii, Gabriel Oprea, a inaugurat noul sediu al organizației UNPR Vrancea.

R.D.