11.2 C
București
marți, 13 aprilie 2021 - 4:20

Gabriel Oprea le face sală de gimnastică sportivilor de la Dinamo

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea i-a anunțat pe sportivii de la C.S. Dinamo că vor avea o sală nouă până la sfârșitul acestui an

muzeu_dinamo3

Declarația a fost făcută vineri, când viceprim-ministrul pentru securitate națională, Gabriel Oprea a participat la ceremonia care a aniversat 67 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Dinamo București din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Oprea i-a felicitat pe sportivi pentru că au reușit să rămână, de 15 ani, pe locul I în topul național al cluburilor sportive. Mai ales că unii dintre ei, deveniți glorii ale sportului românesc, sunt “adevărați ambasadori ai țării noastre în lume, cărți de vizită pentru România.”

Ministrul a anunțat că luna aceasta vor fi demarate lucrările pentru construirea unei noi săli de gimnastică a C.S. Dinamo, lucrări care vor fi finalizate până la sfârșitul lui 2015, cheltuielile ridicându-se la suma de 4 milioane de euro. C.S. Dinamo a avut, de-a lungul anilor, multiple gimnaste medaliate la toate jocurile olimpice – Larisa Iordache, Diana Bulimar, Cătălina Ponor.

De asemenea, Oprea le-a transmis sportivilor de la Dinamo sprijinul Guvernului pentru construirea unui nou stadion Dinamo, astfel încât aniversarea de 70 de ani a Clubului să fie făcută pe noul stadion.

În cadrul ceremoniei, zece foști mari campioni de la Dinamo au predat, în mod simbolic, ștafeta, sub forma unei diplome, unor tineri sportivi de mare perspectivă, care duc mai departe tradiția și valorile sportului dinamovist.

Ministrul Afacerilor Interne a primit din partea Clubului Sportiv Dinamo București o diplomă aniversară, semnată de toți cei 10 mari sportivi care au predat în mod simbolic ștafeta unei noi generații de campioni.

S.M.