3.1 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 17:11
No menu items!

Gabriel Oprea a transmis condoleanțe familiilor celor opt militari morți în catastrofa de la Sibiu

spot_img

Vicepremierul pentru securitate națională a fost prezent la locul prăbușirii elicopterului militar, catastrofă aviatică în care opt militari au murit, iar doi au suferit arsuri grave

oprea_sibiu2 oprea_sibiu

Viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne Gabriel Oprea, a fost prezent, vineri, la locul producerii accidentului de elicopter pentru a se asigura că structurile MAI și celelalte forțe implicate în situații de urgență au luat toate măsurile necesare potrivit competențelor ce le revin, precizează oficialii Ministerului Afacerilor Interne (MAI), într-un comunicat de presă.

oprea_sibiu

Viceprim-ministrul pentru securitate naţională a dispus celor care participă la ancheta deschisă în acest caz să-şi îndeplinească cu maximă responsabilitate şi profesionalism atribuţiile ce le revin, pentru a putea clarifica cât mai repede împrejurările producerii acestui accident.

La acest moment, viceprim-ministrul pentru securitate națională se deplasează spre spitalul din Târgu-Mureș pentru a se interesa de situația medicală a celor doi supraviețuitori ai accidentului. Elicopterul cu care s-a deplasat vicepremierul Gabriel Oprea a aterizat de puțin timp  la Târgu-Mureș.

Viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel OPREA, a transmis un mesaj de condoleanțe familiilor militarilor care și-au pierdut viața în tragicul accident:

 Îmi exprim profundul regret pentru producerea tragicului accident aviatic din cursul acestei zile şi transmit sincere condoleanţe familiilor celor opt militari ai Armatei Române care și-au pierdut viața. Dumnezeu să-i odihnească în pace!

În aceste momente de grea încercare suntem alături de familiile și de camarazii colegilor noștri şi îmi exprim întreaga compasiune pentru pierderea suferită.

Vicepremierul Gabriel Oprea își exprimă credința că cei doi supravieţuitori ai tragicului accident se vor însănătoşi cât mai repede şi se vor întoarce lângă familiile lor.

Ministerul Afacerilor Interne
comunicat de presă