Gabriel Oprea a luat-o razna. Îi instigă pe militari și polițiști să facă politică, după ce i-a atras deja pe liderii sindicali

Fostul vicepremier Gabriel Oprea dă tot mai des din coate doar-doar își face loc înapoi pe scena politică.

După ce și-a postat pe pagina de Facebook o fotografie trucată grosolan în care ar da mâna cu Barack Obama, după ce s-a întâlnit, la sediul partidului, cu sindicaliști din Poliție, care au încălcat flagrant statutul polițistului, acum Gabriel Oprea iese la rampă cu un apel milităresc încercând să-și atragă de partea sa „foști camarazi” din forțele MAI sau ale MApN, încălcând orice lege și normă care interzice acestora să facă politică.

Într-un roman postat pe pagina de Facebook, Oprea avertizează că „Nu rămâne nimic neplătit” și face un apel către polițiști, pompieri, militari, polițiști, jandarmi și în general tuturor care au beneficiat de măsurile luate de el atunci când s-a aflat în fie în fruntea MApN, dar și în fruntea MAI, să vină alături de el și să se implice în proiectul care pune înainte țara și interesele ei fundamentale și nu luptele politice mărunte în care se pierd energii importante în anul Centenarului. Până una-alta, Oprea are de plătit în fața legii pentru faptele penale de care este acuzat.

Andi Topală

NICIUN COMENTARIU