-3.6 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 8:53
No menu items!

FURTUNĂ ÎN VESTUL ȚĂRII. Dosare penale în cazul morților de la Timișoara. Primarul Robu către jurnaliști: “Sunteți penibili”

spot_img

Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Timiş a deschis dosare penale pentru ucidere din culpă în cazul celor cinci persoane decedate în urma furtunii din Timişoara şi Buziaş. Un bărbat a murit după ce poarta de intrare în oraş, ridicată recent de Primăria Timişoara cu suma de 56.000 de euro, s-a prăbuşit peste autoturism.

“În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări în aceste cazuri”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ, Ancuţa Morariu.

Cinci persoane au murit în judeţul Timiş şi 49, între care şapte copii, au fost rănite în urma furtunii puternice de duminică, se arăta într-un bilanţ transmis, luni dimineaţă, de ISU Timiş. Două din cele cinci persoane care au murit au fost în Timişoara, iar trei la Buziaş.

Premierul Mihai Tudose a afirmat că primarul Timişoarei, Nicolae Robu, trebuie să dea explicaţii despre panoul care a căzut peste un autoturism. În replică, primarul Timişoarei, Nicolae Robu a lansat un atac furibund la adresa jurnaliştilor: „La revedere! Sunteți penibili! Pe mine să nu mă mai căutați niciodată, bine?!”

R.D.

foto: opiniatimisoarei.ro