20.4 C
București
joi, 7 iulie 2022 - 14:07
No menu items!

VIDEO/FOTO Furtuna a făcut prăpăd în Timișoara. Acoperișuri smulse de vânt, locuințe inundate, grindină cât oul de găină

spot_img

Furtuna din noaptea de miercuri spre joi a făcut prăpăd atât în Timișoara, cât și în mai multe localități din județul Timiș. A bătut grindina, de dimensiunile unui ou de găină, în condiții de ploaie torențială și vânt puternic. Au fost smulși copaci și avariate acoperișurile unor case.

Autoritățile au transmis mesaje Ro-Alert pe telefoanele mobile ale locuitorilor din Timiș, la ora 22.45, pentru a-i avertiza să se pună la adăpost și să-și ia măsuri de protecție. La scurt timp, s-a dezlănțuit furtuna.

Mai multe zone din Timișoara, dar și localități din jur au rămas fără curent electric.

În sudul Timișoarei, au fost avariate acoperișuri, iar străzile au fost inundate. Pe strada Lacului, acoperișul unui bloc a fost smuls de vânt și s-a prăbușit peste mașinile parcate în vecinătate, iar pe stradă Corbului, pe Mureș și pe alte străzi unii copaci au fost doborâți de vijelie.

Vântul a fost atât de puternic încât două TIR-uri au fost răsturnate în timp ce se deplasau. ”Două persoane au fost blocate în interiorul acestora. Din fericire nu s-au înregistrat victime la acest eveniment”, au anunțat pompierii.

                                                                                                                    Adina Silav

SURSA VIDEO/FOTO: tion.ro/ ziuadevest.ro