29.2 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 21:12
No menu items!

Fundația „Din Suflet, Pentru Suflet” are un nou sediu și un nou vicepreședinte. Urmează alte sedii și în țară. FOTOGALERIE

spot_img

Fundația „Din Suflet, Pentru Suflet”, condusă de Ștefan Florescu, își deschide un sediu nou în Capitală, la care persoanele nevoiașe din sectorul 6 se pot adresa pentru rezolvarea problemelor pe care le au. Actualul sediu al fundației din Bdul. Timișoara nr. 82 va funcționa în paralel cu cel nou, a anunțat Ștefan Florescu.

Noul sediul se va deschide, săptămâna viitoare, pe Bdul Iuliu Maniu nr. 99, vizavi de stația de metrou Păcii. Președintele fundației, Ștefan Florescu, a precizat că activitatea noului sediu va completa seria acțiunilor sociale derulate până acum atât pentru copiii din sectorul 6, cât și pentru bătrâni și alte persoane nevoiașe. 

Sute de pachete cu mâncare caldă au fost oferite nevoiaşilor din Sectorul 6 de Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet”. Acţiunea a debutat săptămâna trecută, când a început gerul în Capitală, cu alimente oferite oamenilor străzii şi va continua şi în zilele următoare, cu alte persoane nevoiaşe, atât timp cât temperaturile se vor menţine foarte scăzute, a anunţat preşedintele fundaţiei.

În viitorul apropiat, vom inaugura astfel de sedii în Videle, dar şi în alte oraşe din ţară! Din Suflet, Pentru Suflet, construim un viitor în care oamenilor să le pese mai mult unora de ceilalţi, să îşi acorde sprijin şi să se implice în rezolvarea problemelor administrative cu care ne confruntăm! Împreună, vom demonstra din nou că orice este posibil, important este să vrei, să simţi, să crezi, cu speranţă şi gând bun

Ștefan Florescu
președintele Fundației „Din Suflet, Pentru Suflet” 

Pe de altă parte, fundația are și persoane noi în conducere, respectiv vicepreședintele Adrian Carabet. Acesta a participat, sâmbătă, alături de Ștefan Florescu, la o nouă acțiune caritabilă derulată de Fundația „Din Suflet, Pentru Suflet”, la hramul Bisericii Sfinții Trei Ierarhi.

Împreună, mai determinaţi că niciodată în a întreprinde, Din Suflet, Pentru Suflet, tot ceea ce depinde de noi, pentru a ne sprijini semenii şi a dezvolta comunităţile locale pe care le reprezentăm! De astăzi, Adrian Carabet mi se alătură, devenind Vicepreşedintele Fundaţiei Din Suflet, Pentru Suflet! De altfel, în spiritul acestei colaborări, ieri am desfăşurat în plan social prima acţiune comună, urmând ca săptămâna viitoare să inaugurăm un nou sediu al Fundaţiei pe b-dul Iuliu Maniu nr. 99, a declarat Ștefan Florescu.

Valeriu Motoc