15.1 C
București
luni, 20 mai 2024 - 10:05
No menu items!

Frumusețe Absolută

spot_img

O femeie cu adevărat frumoasă

O femeie frumoasă cu adevărat

În faţa unei femei frumoase, ai dori ca timpul să stea pe loc, să încremenească. Muzele frumuseţii Hollywoodiene sunt femei simbol care au marcat istoria. În cinematografie, muzică, modă sau lifestyle, pur și simplu, de zeci de ani încoace, divele retro au cucerit lumea cu atuurile lor, devenind modele de urmat pentru femeile de pretutindeni.

Marilyn Monroe, cu buzele sale pline de senzualitate, a făcut senzație, aprinzând multe inimi. Nu cu bârfele iscate de legăturile amoroase cu Kennedy, nu cu misterul morţii sau al orientării sexuale. Frumuseţea unică a legendarei artiste a creat și a influenţat puternic industria frumuseţii şi conceptul de feminitate. Ea va rămâne veșnic un exemplu de sex-appeal inconfundabil, care a luptat pentru femei şi le-a încurajat să descopere puterea de seducție și rujul roșu intens.

Iată ce afirma artista cândva: “Sunt de părere că nimic în lume nu este întâmplător, cred că totul are la bază un motiv. Oamenii se schimbă, pentru ca noi să învățăm să renunțăm, iar uneori lucrurile merg rău, pentru ca noi să le apreciem atunci când sunt bune. Credem minciuni, pentru ca în final să învățăm să avem încredere doar în noi înșine și câteodată lumea pare că se destramă, pentru ca oameni noi să se nască în viața noastră.”

C.N.