10.2 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021 - 6:04

Fratele starletei Paris Hilton, implicat într-un grav accident de automobil

spot_img

Conrad Hughes Hilton nu se află la primul său accident de automobil

 Conrad-Hilton-Car-Accident

Conrad, fratele mai tânăr al starletei Paris Hilton, unul dintre moştenitorii imperiului hotelier Hilton, a fost implicat într-un grav accident de automobil, care a avut loc sâmbătă în oraşul Palm Springs din statul american California, informează contactmusic.com.

În momentul în care a încercat să schimbe banda de circulaţie de pe o autostradă californiană, Conrad Hilton a tamponat partea din spate a unui automobil, afirmă autorităţile americane. În urma impactului, automobilul sport condus de Conrad Hilton s-a ciocnit violent de partea din spate a unui camion şi a fost proiectat în parapetul de pe marginea autostrăzii.

Echipele de intervenţie au fost nevoite să folosească pârghii şi utilaje de descarcerare pentru a-l elibera pe Conrad Hilton din automobilul pe care îl conducea.

În ciuda gravităţii acestui accident rutier, tânărul, în vârstă de 20 de ani, a scăpat doar cu o mână fracturată, câteva contuzii şi tăieturi minore, afirmă site-ul TMZ.com.

Conrad Hughes Hilton nu se află la primul său accident de automobil. El a mai fost implicat într-un accident rutier pe care l-a provocat într-un cartier rezidenţial din oraşul Brentwood, în California, în anul 2011.

C.A.