8.6 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 12:15
No menu items!

Fratele lui Ludovic Orban, Leonard Orban, consilier al președintelui Klaus Iohannis, a cerut pensionarea

spot_img

Fratele lui Ludovic Orban, Leonard Orban, consilier al președintelui Klaus Iohannis încă din primul mandat, a cerut pensionarea. El a fost decorat de Iohannis pentru întreaga activitate. Anunțul a fost făcut, marți, de Administrația Prezidențială. 

“Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat marți, 26 octombrie 2021, decretul privind eliberarea la cerere din funcția de consilier prezidențial a domnului Leonard Orban, la data de 1 noiembrie 2021, în vederea pensionării.

De asemenea, în semn de înaltă apreciere pentru excepționala carieră profesională, pentru contribuţia avută la susținerea proiectului european al României şi pentru implicarea în modernizarea şi eficientizarea Administrației Prezidențiale, Președintele României a decis conferirea Ordinului Național „Steaua României” în grad de Cavaler domnului Leonard Orban”, a precizat Administrația Prezidențială. 

Leonard Orban este fratele fostului lider PNL, Ludovic Orban. Marți, Ludovic Orban s-a dezafiliat de la grupul PNL din Camera Deputaților și a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Raluca Dan