8.6 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 12:12
No menu items!

Fratele lui Ionuț Anghel, audiat de procurori, în prezenţa unui psiholog

spot_img

Ionut_Anghel

Fratele lui Ionuţ Anghel va fi audiat marţi de procurorii Parchetului General într-un centru, în prezenţa unei comisii specializate din care face parte şi un psiholog.

Surse judiciare au precizat că anchetatorii au reluat audierile în cazul “Ionuţ Anghel” – copilul care, pe 2 septembrie, a fost omorât de câini, pe un teren din apropierea Parcului Tei din Capitală – după ce o perioadă acestea au fost întrerupte, pentru a fi făcute rapoarte biocriminalistice şi unele experimente judiciare.

În cadrul anchetei, procurorii vor vorbi, marţi, cu fratele lui Ionuţ Anghel, în prezenţa unei comisii speciale. Anchetatorii şi alte persoane care trebuie să fie prezente la audierea băiatului, printre care şi un psiholog, vor merge la sediul unui centru din Capitală, unde vor vorbi cu acesta.

Audierile vor continua şi zilele următoare, la Parchetul General urmând să fie chemate mai multe persoane pentru a da declaraţii în calitate de martori în acest caz.

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit pe 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini, pe un teren din apropierea Parcului Tei.

R.D.