12.5 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 17:24

FOTOGRAFII ȘOCANTE. The Telegraph a publicat imagini cu tânărul român linşat în Franţa

spot_img

Cotidianul britanic a publicat pe site-ul său, miercuri, imagini prezentându-l pe adolescentul român de etnie romă linşat vineri la Paris

franta 1

Sub titlul Fotografia care va şoca Franţa“, “The Telegraph” a publicat, miercuri, fotografii prezentându-l pe tânărul adolescent român de etnie romă linşat vineri la periferia Parisului.

Cele două fotografii arată un tânăr zăcând într-un cărucior de supermarket, cu faţa tumefiată şi însângerat. Potrivit The Telegraph, este vorba de Darius, adolescentul de 16 ani care se află în spital între viaţă şi moarte din cauza unei agresiuni.

“Aceste fotografii vor şoca Franţa”, începe articolul.

franta 2

Imaginile”au fost transmise (cotidianului) The Telegraph de un bărbat care trăieşte alături de tabăra mizerabilă pe care adolescentul, familia sa şi alte persoane au construit-o în jurul unei case abandonate”, la Pierrefitte-sur-Seine, se arată în articol.

Potrivit The Telegraph, acest bărbat, care vrea să rămână anonim, a afirmat că l-a găsit pe adolescent într-un cărucior, vineri seara, în stare de inconştienţă.

Darius, un adolescent român de etnie romă în vârstă de 16 ani, este în comă după ce a fost bătut de 12 indivizi care îl suspectau de furt. Adolescentul locuia împreună cu familia şi alţi romi într-o casă părăsită din cartierul Pierrefitte-sur-Seine, în nordul Parisului. A fost găsit vineri seara în stare de inconştienţă, într-un cărucior de supermarket, abandonat în apropiere de cartierul La Cité des Poètes.

R.D.