13.3 C
București
miercuri, 29 septembrie 2021 - 0:50

FOTO Trafic complet blocat în Olt. Patru camioane și o mașină mică s-au ciocnit

spot_img

Un accident în care au fost implicate patru autocamioane şi un autoturism s-a produs miercuri-dimineaţă pe E 574, în judeţul Olt. Traficul este complet blocat.

Poliţia Olt a anunţat că traficul este complet blocat pe principalul drum care traversează judeţul, în urma unui accident. Sunt implicate patru autocamioane şi un autoturism.

O persoană a rămas blocată în cabina unui TIR, iar alte persoane care au suferit mai multe răni au nevoie de îngrijiri medicale şi vor fi transportate la spital.

Ce mai probabil, accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanţei regulamentare.

„Din primele informaţii trei victime sunt transportate către UPU Slatina, iar trei persoane nu prezintă urme vizibile de traumă şi refuză transportul la spital. La locul evenimentului acţionează pompieri de la Detaşamentul Slatina şi Garda Balş, cu două autospeciale complexe pentru intervenţie şi descarcerare, două echipaje SMURD şi două autospeciale pentru descarcerare. De asemenea, la locul evenimentului se află şi două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

                                                                                              C. Dumitrescu