1.5 C
București
vineri, 28 ianuarie 2022 - 0:53
No menu items!

FOTO/ Patru răniţi, în urma unui accident produs la Brăila. Traficul pe DN 2B este blocat

spot_img

Patru persoane au fost rănite, marţi, într-un accident rutier care s-a produs în Brăila, fiind implicate trei autoturisme. Trei dintre victime sunt încarcerate, una fiind inconştientă. Traficul pe DN 2B este blocat.

Potrivit primelor informaţii furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, în accident au fost implicate trei maşini şi 5 persoane. Trei dintre victime sunt încarcerate, una fiind inconştientă.

Au fost mobilizate la fața locului mai multe ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, de la SMURD, echipajul de descarcerare, poliţişti şi pompieri.

“Cu puţin timp în urmă, pe DN 2B, la ieşire din municipiul Brăila către Buzău, a avut loc un eveniment rutier în care ar fi fost implicate trei autoturisme. Din primele date, în urma evenimentului ar fi rezultat vătămarea corporală a patru persoane”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Brăila.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, accindentul, de pe DN 2B, la km 106+600, s-ar fi produs pe fondul depășirii neregulamentare, pe un carosabil uscat.

Traficul este blocat în zona unde s-a produs accidentul, fiind  deviat pe DN 21 și DC8. 

                                                                                                                    Adina Silav

SURSA FOTO:DRDP Constanța