-2.2 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 13:42
No menu items!

FOTO/ Panică într-un mall din Harghita, după ce s-a declanşat alarma de incendiu. 11 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

spot_img

Un complex comercial din municipiul Gheorgheni a fost evacuat,  joi, după ce s-a declanșat instalația de stingere a incendiilor cu pulberi. 11 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, șase ajungând la spital.

Instalația de stingere s-a declanșat în jurul orei 11.30, în mall aflându-se în acel moment zeci de persoane.

La faţa locului au intervenit de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni, cu o autospecială și o ambulanță SMURD. De asemenea, a mai fost solicitată şi o ambulanță SAJ cu medic.

Echipajele medicale au acordat asistență la 11 persoane, care au suferit atacuri de panică și inhalări de praf. Dintre acestea, şase au solicitat să fie transportate la spital.

„Aproximativ 40 de persoane s-au autoevacuat. În spațiul comercial, în urma verificărilor echipajelor de căutare-salvare, nu au fost identificate alte persoane”,  a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

Se pare că instalația de incendiu s-a declanșat accidental. Pompierii urmează să stabilească care a fost cauza exactă a producerii acestui incident. 

                                                                                                                   Adina Silav