19.7 C
București
duminică, 20 iunie 2021 - 13:24

FOTO. Mihai Tudose, vizită pe șantierul podului de la Brăila pentru care a fost lăudat de Ludovic Orban

spot_img

Europarlamentarul Mihai Tudose (PSD) a vizitat, joi dimineață, șantierul podului suspendat peste Dunăre de la Brăila, pentru realizarea căruia a fost lăudat public, la finele lunii trecute, chiar și de președintele PNL Ludovic Orban.

Potrivit presei locale, Mihai Tudose a mers pe șantier însoțit de președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac, și de primarul Marian Dragomir și a discutat cu reprezentanții constructorului. 

„La Brăila se scrie istorie. Mulțumesc tuturor brăilenilor care au crezut în acest proiect, precum și tuturor celor care au pus umărul la realizarea lui”, a scris Mihai Tudose pe Facebook. 

Contactat telefonic, europarlamentarul a declarat că apreciază implicarea Ministerului Transporturilor în deblocarea situației cu privire la drumurile conexe podului.

„Sunt impresionat de ce am văzut. Evoluează foarte repede și chiar se vede că se muncește. S-a deblocat tot la Ministerul Transporturilor, fapt pe care chiar îl apreciez. A fost o lungă perioada de blocaje, care a fost depășită. Toată lumea spune că termenul de finalizare va fi respectat, o chestiune rară în România”, a precizat Mihai Tudose pentru debraila.ro.

Preşedintele Camerei Deputaţilor și președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, pe 22 mai, în timpul unei vizite la Brăila, pe şantierul Podului suspendat peste Dunăre, că recunoaşte intervenţia social-democratului Mihai Tudose, fost premier şi actual europarlamentar PSD, în realizarea podului de la Brăila, cea mai mare lucrare de infrastructură din România din ultimii 30 de ani.

 

 Raluca Dan