35.7 C
București
joi, 29 iulie 2021 - 14:19

FOTO Mai multe TIR-uri au luat foc în Vâlcea. Pericol uriaș de explozie. Pompierii intervin

spot_img

Mai multe echipaje de pompieri intervin la un incendiu uriaș izbucnit într-o parcare aflată la ieșire din Rm. Vâlcea. Mai multe tiruri și o dubă au luat foc, iar pericolul de extindere a focului și de producere a unei explozii este uriaș. În apropiere sunt parcate, după cum se observă și din imagini, cisterne pentru transport combustibil. Nu se știe dacă acestea sunt încărcate.

„Pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea intervin la un incendiu într-o parcare din Râmnicu Vâlcea, la graniţa cu localitatea Budeşti, în parcarea unei societăţi de transport mărfuri”, au declarat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Este vorba de o parcare mare în care poposesc, de regulă, TIR-urile.

“Există pericol de extindere la alte autotrenuri parcate. Intervine Garda de Intervenţie Râmnicu Vâlcea cu trei echipaje de stingere cu apă şi spumă ASAS şi o ambulanţă a SAJ Vâlcea. Se deplasează şi un ofiţer (cdt.det ), dar şi CBRN”.

Autospeciala de cercetare CBRN este destinată intervenţiei în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice şi radiologice, dar şi pentru decontaminarea personalului de intervenţie şi a celui afectat.

În fotografii se observă că în imediata apropiere a TIR-urilor care ard sunt două cisterne cu combustibil.