12.9 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 23:45

FOTO/ Locul în care s-a prăbușit avionul din Rusia. O jumătate din aeronavă s-ar afla în mare; au fost recuperate 9 cadavre

spot_img

O echipă de căutare a recuperat, miercuri, cadavrele a nouă persoane după ce un avion cu 28 de pasageri la bord, s-a prăbușit, marți, în îndepărtata peninsulă Kamceatka din Rusia. Se presupune că o jumătate din aeronavă s-ar afla în mare.

Echipele de salvare au găsit, mai târziu, resturile avionului Antonov An-28 dispărut marţi, cu 28 de oameni la bord, în peninsula Kamceatka din Extremul Orient rus, lângă Palana.

”Până în prezent au fost găsite nouă cadavre”, a declarat miercuri filiala regională a ministerului de urgență, adăugând că un cadavru a fost identificat.

Autoritățile aeronautice ruse încearcă să afle circumstanțele în care s-a prăbușit avionul. Una dintre ipoteze este că ar fi o eroare de pilotaj, produsă în condiții de vizibilitate scăzută.

Un avion în care se aflau 28 de pasageri s-a prăbușit, marți, în estul Rusiei, după ce, inițial, a dispărut de pe radare.

Printre cele 28 de persoane la bord se aflau şase membri ai echipajului şi doi copii.