4.4 C
București
miercuri, 1 februarie 2023 - 14:19
No menu items!

FOTO/Incident șocant la Râmnicu Vâlcea. Un bărbat a murit, după ce a fost urmărit de poliție pentru că ar fi avut un pistol. Arma era de fapt o brichetă

spot_img

Un bărbat a murit, în noaptea de luni spre marţi, într-un accident produs în municipiul Râmnicu Vâlcea, după ce a fost urmărit în trafic de poliţişti, în urma unui apel la 112 care anunţa că acesta are un pistol asupra sa.

Totu a plecat de la un incident care a avut loc pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Acolo, bărbatul ar fi amenințat câțiva tineri cu cu ceea ce părea a fi un pistol, apoi s-a urcat în maşină şi a plecat. Tinerii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au povestit ce s-a întâmplat.

Mai multe echipaje de Poliţie au intervenit în zonă şi au identificat maşina. Agenţii au încercat să îl tragă pe dreapta pe bărbatul în vârstă de 50 de ani, însă acesta a accelerat şi a încercat să fugă. La o intersecţie din oraş, maşina şoferului urmărit a intrat în plin într-un alt autoturism, iar şoferul fugar a murit pe loc.

În urma verificărilor, poliţiştii au găsit în maşină şi pistolul cu care ar fi fost ameninţaţi tinerii, acesta dovedindu-se a fi o brichetă, care nici nu funcţiona.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a anunţat că cercetările în acest caz vor fi continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

                                                                                                                 Adina Silav

SURSA FOTO: Gazeta de Sud