5.9 C
București
miercuri, 7 decembrie 2022 - 15:19
No menu items!

FOTO Doi copii de 1 și 3 ani, răniți după ce caruselul în care se aflau s-a rupt. Au fost târâți câțiva metri

spot_img

Incidentul a avut loc în Parcul Tineretului din Craiova. Părinții copiilor au decis să îi distreze pe cei mici în caruselul din Parc. Cei doi copii au fost așezați pe locurile din față, iara mama a ocupat locul din spatele copiilor. Într-o curbă, figurina în care se aflau a căzut, dar a continuat să se învârtă, timp în care copilul de un an a fost târât cu fața pe tabla caruselului.

Femeia a urcat în carusel alături de copiii ei și a plătit pentru locul său. Incidentul a avut loc la cea de-a doua plimbare cu același carusel.

“Prima dată ne-am dat într-o figurină. Nu a fost nicio problemă. Fetiţa a spus că mai vrea încă o dată şi ne-am mutat in Mickey Mouse. Am auzit la un moment dat un zgomot, ca şi cum ceva s-a rupt. Nu am mai avut timp să fac nimic. Macheta s-a rupt, ne-am răsturnat, fetiţa a căzut peste băieţel, mânuţa lui a fost prinsă sub figurină şi a fost târât cu faţa pe acea tablă zincată până când caruselul s-a oprit”, a povestit mama copiilor potrivit Adevărul.

Amândoi părinții sunt medici și au acționat extrem de repede ca să își salveze copiii. Și martorii au dat o mână de ajutor și au sunat imediat la 112.

„Am alergat cu copiii şi la ieşirea din Parc am fost preluaţi de o Ambulanţă. Din fericire, leziunile nu au fost extrem de grave. Dar băieţelul are faţa tumefiată şi îl doare foarte rău mânuţa. Vom scoate certificat medico-legal şi suntem hotăraţi sa nu lăsăm aşa lucrurile”, a declarat Lucian Baluţă, tatăl copiilor.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Administratorul caruselului dă vina pe mama copiilor care, spune el, nu ar fi trebuit să se urce alături de copii.

C.D.