13.3 C
București
miercuri, 29 septembrie 2021 - 2:27

FOTO CNCAV a publicat tomografiile computerizate a 4 pacienți nevaccinați, infectați cu coronavirus

spot_img

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19  a publicat, joi seara, pe pagina oficială de Facebook, tomografiile computerizate cu reconstrucție tridimensională a 4 pacienți nevaccinați, bolnavi de COVID-19, internați în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” din București, potrivit Mediafax.

 
Acestea sunt tomografiile computerizate cu reconstrucție tridimensională a patru pacienți nevaccinați, bolnavi de COVID-19, recent internați în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale «Victor Babeș» din București.
 
Boala COVID-19 nu ține cont de vârstă și tot mai mulți tineri au ajuns să fie internați la terapie intensivă”, este mesajul postat de CNCAV, care însoțește imaginile.
 

Autoritățile îndeamnă cetățenii să asculte sfatul medicilor și atrag atenția că vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19.

Prin vaccinare se reduce riscul de infectare, se reduce riscul de transmitere a virusului, se reduce considerabil riscul de spitalizare și se reduce considerabil riscul de deces, transmite CNCAV.