18.2 C
București
duminică, 2 octombrie 2022 - 3:35
No menu items!

FOTO. CJ Ilfov, ajutor pentru 44 de oameni rămași pe drumuri după ce un incendiu le-a distrus casele

spot_img

Consiliul Județean (CJ) Ilfov va reface locuințele distruse de un puternic incendiu produs în Buftea, în urma căruia 44 de persoane, între care 17 copii, au rămas pe drumuri. Până când casele le vor fi refăcute, CJ Ilfov a pus la dispoziția familiilor afectate locuințe modulare, iar autoritățile locale îi ajută pe oameni cu alimente și produse de igienă. 

„Suntem, mai presus de funcțiile deținute, oameni. Ne impresionează necazul celor de lângă noi și, dacă putem ajuta și instituțional, cu atât mai bine.
 
44 de oameni au rămas pe drumuri, după ce luna trecută un incediu le-a mistuit casele, în Buftea. Printre ei se numără și 17 copii, cel mai mic are doar trei luni.
 
La cererea primăriei Buftea, le-am pus la dispoziție șapte locuințe modulare și, în ultima ședință de consiliu, am aprobat deblocarea sumei de 500.000 de lei din fondul de rezervă, pentru refacerea locuințelor arse”, a anunțat luni președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma. 
 
Potrivit lui Thuma, este un efort comun al autorităților, astfel încât familiilor afectate să nu le lipsească nimic.
 
„Autoritățile locale îi ajută cu hrană și produse de igienă. Solidaritatea poate face minuni și schimbă vieți. Fiți buni și generoși!”, este îndemnul președintelui CJ Ilfov către comunitate. 
 

Raluca Dan