23.8 C
București
miercuri, 16 iunie 2021 - 14:09

UPDATE VIDEO/FOTO Cisternă în flăcări. Pericol uriaș de explozie pe DN 21A, în județul Brăila

spot_img

Purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ștefan Stoian, a declarat joi, la Antena 3, că cisterna care s-a răsturnat pe DN 21A, între localităţile Bărăganu şi Ţăndărei, a explodat.

„Nu a fost ranita nicio persoana aflata la locul interventiei, echipajele si-au luat masurile de precautie”, a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila. Potrivit acestuia, nu a fost nevoie de evacuarea populatiei din localitățile învecinate.

La fața locului sunt trei echipaje de pompieri.

Stirea inițială

Pericol uriaș pe DN21 A între localităţile Bărăganu şi Ţăndărei, unde o cisternă s-a răsturnat și a luat foc. Traficul este blocat, iar pompierii acționează la fața locului cu mai multe autospeciale. Anvelopele au luat foc, iar flăcările au înghițit întreaga cisternă, fumul negru observându-se de la mare distanță. Șoferul de 61 de ani din Republica Moldova s-a salvat.

Potrivit ISU Brăila, incendiul a fost anunţat de participanţii la trafic. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi Garda de intervenţie Însurăţei şi Punctul de lucru Dudeşti.

“În acest moment, pe DN 21A, între l traficul este blocat în totalitate din cauza unei cisterne răsturnate pe partea carosabilă. Din fericire nu sunt victime. Traficul rutier este deviat de către poliţişti pe DN 21 şi DE 584”, se arată într-un comunicat al PJ Brăila.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, col. Ştefan Stoian, la cisterna răsturnată pe DN 21A se manifestă un incendiu la nivelul anvelopelor, iar la faţa locului acţionează două echipaje de pompieri.

“Două autospeciale cu apă şi spumă acţionează pentru stingerea unui incendiu raportat la o cisternă răsturnată la ieşire din localitatea Bărăganu spre Ţăndărei. La faţa locului este şi o ambulanţă SMURD. Nu avem informaţii dacă cisterna este goală sau nu. La faţa locului acţionează Garda de intervenţie Însurăţei şi Punctul de lucru Dudeşti”, potrivit ISU Brăila.