12.9 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 1:00

FOTO/ Carambol cu 20 de mașini pe Autostrada Soarelui. Patru răniți, dintre care 3 copii. A fost activat planul Roșu de intervenție

spot_img

Mai multe persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc, vineri dimineață, pe A2,  în care au fost implicate 20 de autoturisme. Accidentul s-a produs pe sensul București-Constanța, în zona localității Medgidia, iar traficul este blocat pe sensul către litoral.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral, s-a produs un carambol în care au fost implicate 20 de autoturisme.

Potrivit primelor informații, trei copiii și un adult au fost deja transportați la spital, iar paramedicii oferă îngrijiri medicale unei persoane inconștiente.

La locul accidentului au fost trimise 18 ambulanțe și mai multe echipaje ale Poliției Rutiere.

De asemenea, la fața locului se află echipaje de la ISU CT, ISU BIF, ISU IL si ISU CL.

IGSU trimite în sprijin de la București 10 autospeciale tip B, 2 autospeciale tip C, 1 spital mobil, 1 echipaj de descarcerare grea, 1 ATPVM.

Traficul rutier este oprit total pe sensul către Constanța, formându-se coloane de autoturisme care se întind pe 3 kilometri.

Ceață pe A2

Conform Centrului Infotrafic, vineri dimineață, era semnalată ceață pe întreaga A2 București-Constanța, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri.

                                                                                                                   Adina Silav