22.7 C
București
marți, 3 octombrie 2023 - 13:31
No menu items!

FOTO. Bărbatul suspectat că a omorât-o pe fetița de 12 ani, dat în urmărire prin Europol. Este încadrat la categoria ”periculos”

spot_img

Concubinul mamei fetei de 12 ani găsită decedată în lada canapelei a fost dat în urmărire prin Europol şi încadrat la categoria „periculos”.

Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru Marcel Ilie Serbuc, concubinul mamei fetei de 12 ani care a fost găsită decedată în lada canapelei într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Marcel Ilie Serbuc, în vârstă de 37 de ani, este din satul Sfântu Ilie, judeţul Suceava, conform datelor furnizate de către Poliţia Română.

Mama fetei de 12 ani care a fost găsită decedată în lada canapelei dintr-un apartament din Bucureşti este audiată la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, după ce a fost adusă în România din Catalunya – Spania.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a anunţat marţi că, în urma expertizei genetice efectuate de INML, s-a stabilit că persoana decedată care a fost găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuinţe din Sectorul 4 al Capitalei este o fată de 12 ani.

„La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Naţional de Criminalistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuinţe din municipiul Bucureşti, Sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, a transmis Parchetul într-un comunicat de presă.

Fata de 12 ani şi mama sa fuseseră date dispărute în urmă cu mai mult timp, iar cu câteva zile înainte de descoperirea cadavrului informaţia referitoare la dispariţia lor fusese distribuită şi pe reţelele sociale. Fostul soţ al femeii, care este tatăl fetei, a anunţat că nu mai poate lua legătura cu ele.

                                                                                                              Adina Silav