26.4 C
București
marți, 6 iunie 2023 - 16:12
No menu items!

FOTO GALERIE. Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal directorul de imagine în timpul filmărilor

spot_img

Actorul Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită în timpul filmărilor la westernul „Rust”, care aveau loc în New Mexico, SUA, scrie BBC. Incidentul a avut loc joi, pe platourile de filmare. Un bărbat a fost rănit, iar o femeie, directorul de imagine al filmului, a murit la spital, în ciuda eforturilor de a-i salva viața. Baldwin, în vârstă de 68 de ani, este în stare de șoc.

Conform poliţiei, actorul a tras cu arma în timpul filmărilor pentru westernul „Rust”, a cărui aţiune se petrece în secolul al XIX-lea, relatează BBC. Detectivii investighează incidentul care a avut loc la Bonanza Creek Ranch, o locaţie populară de filmare.

Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, director de imagine al filmului, a fost transportată la spital, însă a murit din cauza rănilor. Iar regizorul Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost transportat la Centrul Medical Regional Christus St. Vincent cu ambulanța pentru îngrijiri.

Detaliile despre starea lui nu au fost făcute publice, scrie BBC.

Poliţia a declarat că ancheta este în desfăşurare şi că încă nu au fost depuse acuzaţii în legătură cu incidentul.

Un purtător de cuvânt al lui Baldwin a spus că accidentul a avut loc pe platourile de filmare din cauza unei arme de recuzită cu gloanţe oarbe care s-a declanşat din greşeală.

Santa Fe New Mexican a scris că actorul în vârstă de 68 de ani a fost văzut joi plângând în faţa biroului şerifului și că era atât de marcat de cele petrecute încât anchetatorii nu au reușit să îi ia declarații.

Potrivit site-ului său personal, Hutchins era din Ucraina și a crescut într-o bază militară sovietică din Cercul Arctic. A studiat jurnalismul la Kiev și filmul în Los Angeles și a fost numită „stea în devenire” de revista „American Cinematographer”, în 2019.

Cora Dumitrescu