15.3 C
București
duminică, 14 aprilie 2024 - 7:00
No menu items!

FOTO. Accident grav pe Autostrada Soarelui. O mașină, cu patru persoane, a rupt parapeții și s-a răsturnat

spot_img

Un grav accident a avut loc, joi dimineață, pe A2. O maşină s-a răsturnat pe câmp, după ce a rupt parapetul de protecţie, în zona localităţii constănţene Murfatlar. Patru persoane, printre care şi doi copii, au fost duse la spital.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut pe A2, sensul de mers Bucureşti-Constanţa, în zona localităţii Murfatlar. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, un echipaj SMURD B şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean.

O maşină a părăsit autostrada A2 şi s-a răsturnat pe câmp, după ce a rupt parapetul de protecţie. În autoturism se aflau patru persoane, doi adulţi şi doi copii.

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, un bărbat de 42 de ani a suferit un traumatism cranian şi unul la picioare, o femeie de 40 de ani a fost diagnosticată cu traumatism de bazin şi traumatism cranian. De asemenea, un băiat de 16 ani şi un copil de patru ani au suferit  traumatisme craniene.

Victimele erau conştiente şi au fost duse la Spitalul Judeţean Constanţa.

                                                                                                                    Adina Silav

SURSA FOTO: ct100.ro