7.5 C
București
marți, 2 martie 2021 - 12:02

Fotbalistul Samuel Cojoc a fost înjunghiat în abdomen şi se află în spital UPDATE

Fotbalistul Samuel Cojoc a fost înjunghiat
otelul – galati.ro

  • UPDATE

Directorul general al echipei de fotbal Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, a declarat, marţi, la sport.ro, că fotbalistul Samuel Cojoc, înjunghiat în noaptea de luni spre marţi, se află în afara oricărui pericol.

Răducan a precizat că, din informaţiile pe care le are, Cojoc ar fi avut un conflict cu mai multe persoane: “Probabil a sărit în apărarea cuiva. Erau mai mulţi, iar, din păcate, nefiind un karatist, ci un fotbalist, a avut de suferit”.

Cojoc le-a cerut medicilor de la spitalul din Galaţi să nu ofere presei nicio informaţie cu privire la starea lui de sănătate, aceştia prezentând reprezentanţilor mass-media solicitarea fotbalistului: “Subsemnatul Cojoc Samuel declar că nu doresc ca date privind diagnosticul meu şi starea mea de sănătate să fie furnizate presei de către reprezentanţii spitalului. În caz că nu mi se va respecta dreptul la confidenţialitate, voi acţiona în instanţă”, se arată în cererea fotbalistului.

Fotbalistul echipei Oţelul Galaţi, Samuel Cojoc, se află internat în spital, după ce a fost înjunghiat în abdomen, în noaptea de luni spre marţi.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că Samuel Cojoc ar fi avut un conflict cu două persoane într-un cartier din Galaţi.

Cojoc, în vârstă de 23 de ani, se află internat la Spitalul Judeţean Galaţi.

Andrei Tudor