12.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 13:00

Fostul soț al Mihaelei Rădulescu, condamnat la închisoare cu executare

spot_img

Bogdan Rădulescu, acuzat că a vândut ceasuri și bijuterii contrafăcute, în valoare de 1 milion de euro, a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare de magistrații Tribunalului București

bogdan radulescu

Conform cancan.ro, decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel București. Infracțiunea pentru care a fost condamnat Bogdan Rădulescu este punerea fără drept în circulație a unui produs purtând marca identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Magistrații au mai decis confiscarea tuturor bunurilor pe care Bogdan Rădulescu urma să le vândă, dar și plata unor despăgubiri către marile companii, cărora li s-au adus prejudicii.

Admite, in parte, actiunea civila exercitata de partile civile Compania Hermes International, Compania Bvulgari S.P.A., Compania Louis Vuitton Malletier si Compania Christian Dior Couture si, in consecinţa, obliga pe inculpat in solidar cu partea responsabila civilmente B&B Marketing Online S.R.L. (fosta First Crystal Glamour S.R.L.) sa platească partilor civile echivalentul in lei la cursul BNR de la data efectuarii platii a urmatoarelor sume cu titlu de despagubiri civile: – partii civile Compania Hermes International suma de 500 Euro; – parţii civile Compania Bvulgari S.P.A. suma de 4000 Euro; – partii civile Compania Louis Vuitton Malletier suma de 4000 Euro; – partii civile Compania Christian Dior Couture suma de 100 Euro.

decizie Tribunalul București

Judecătorii au notat în aceeași decziie toate bunurile care vor fi confiscate – 202 inele metalice cu inscriptia „Bvulgari”, 7 lantisoare si 3 pandantive cu sigla „Bvulgari”, 8 bratari cu sigla „Hermes”, 176 inele metalice „Louis Vuitton”, 19 lantişoare „Tiffany&Co”, 22 coliere „Tiffany&Co”, 21 de inele metalice „Tiffany&Co”, 119 bratari „Tiffany&Co”, 7 ceasuri cu inscriptia „Louis Vuitton” si 1 ceas „Dior”.

De asemenea, magistrații îl obligă pe Bogdan Rădulescu la plata sumei de 2056 de lei, către stat, plus 7.000 lei împreună cu una dintre firme, cheltuieli judiciare. Alte două sume, de câteva sute de lei și încă două de aproximativ 2.000 de lei vor fi plătite celorlalte firme păgubite, cu tilul de cheltuieli judiciare.

Polițiștii au demarat în mai 2014 ancheta privindu-l pe Bogdan Rădulescu, după ce s-a descoperit că accesoriile vândute de firma lui erau contrafăcute, dar se vindeau la preț de original.

S.M.