1 C
București
vineri, 2 decembrie 2022 - 1:23
No menu items!

Fostul șef al Filajului din cadrul DIPI, în vremea lui Traian Igaș, noul consilier al ministrului Carmen Dan

spot_img

Fostul şef al Filajului din cadrul Direcției Generale de Informații și Protecție Internă  (fosta denumire a serviciului secret al Ministerului Afacerilor Interne – n.r.), comisarul şef de poliţie de la Arad, Pavel Hălmăgean, a fost numit, de marţi, consilier al ministrului de interne, Carmen Dan.

„Cu data de astăzi (marţi, 21 februarie – n.r.) am fost numit consilierul doamnei ministru, urmează să îmi desfăşor activităţile în cadrul Ministerului în funcţie de dispoziţiile pe care le voi primi. Am 27 de ani de experienţă în spate şi consider că activitatea pe care am desfăşurat-o îmi va permite să îmi desfăşor în bune condiţii misiunea pentru care am fost adus la Bucureşti”, a declarat corespondentului MEDIAFAX comisarul şef Pavel Hălmăgean.

Pavel Hălmăgean a mai activat în cadrul MAI, în perioada 2011-2012. Iniţial, a ocupat funcţia de şef de cabinet al secretarului de stat din cadrul MAI de atunci, Ioan Dascălu, fost inspector şef al IPJ Arad, apoi, în mandatul ministrului afacerilor interne, Traian Igaş, Pavel Hălmăgean a deţinut funcţia de şef Serviciu Supraveghere din cadrul Direcţiei Generale de Protecţie Internă a Ministerului Afacerilor Interne.

 

R.D.

foto: specialarad.ro